Citind-o pe Simona Prilogan. Cartea “Visările dintre castani”!

Azi este nu doar ziua în care “sufăr” cuminte pe canapeaua din sufragerie, printre interviuri telefonice și bucăți de “indeed”, în căutarea unor noi oportunități, dar este și ziua cu cele mai multe surprize ce au sosit pline de zâmbete să îmi însenineze orizontul. Este o bucurie să pot urmări zborul delicat al visarilor. 

Mulțumesc din suflet, dragă Cristina, pentru cuvintele mângâietoare. ❤

Vorbe pentru suflet...

Simona Prilogan s-a născut și a copilărit în Hunedoara, orașul fierului și al castanilor. A debutat cu poezie în 1998 în Cotidianul Hunedorian “Cuvântul Liber”. În perioada următoare a publicat poezie în mai multe reviste din țară și a câștigat premiul presei în cadrul Festivalului Intrnațional Lucian Blaga- Sebeș. Din 2017 scrie pentru “Webcultura”(România), iar din 2018 și pentru “Spillwords Press NYC” (SUA). În 2018 a publicat la Lulu Press (SUA) două volue de poezie și proză scurtă: “Ochi de poveste” (română), “Windows to The Blue”(engleză). O parte din creațiile ei literare sunt incluse în șase antologii de poezie din Statele Unite ale Americii, în trei antologii apărute în Marea Britanie și două antologii de poezie și proză scurtă în România.

Opera autoarei am avut marele noroc să o aflu de la Editura Siono, oameni care stau în spate și fac o muncă titanică, oameni care scot în față…

View original post 506 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s